2 milliárdért árulják Rubik Ernő egykori luxusotthonát

ingatlan Rubik Ernő villa
A Rubik-kocka feltalálójának budai luxusvillája iránt hatalmas érdeklődés alakult ki, miután 2 milliárd forintos áron árulni kezdték.

A TikTokon bemutatott ingatlanban minden úgy néz ki, mint azokban az időkben, amikor a feltaláló ott élt. A 800 négyzetméteres, 5000 négyzetméteres telken álló villa rendelkezik háromállásos garázzsal, wellnessrészleggel, fitneszteremmel, moziszobával, boros szobával és egy ujjlenyomattal nyíló széfszobával is.

@richlife.hu A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife#ingatlan#Budapest♬ Blue Moon - Muspace

A középső szinten négy hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával. A villához tartozik egy üvegház is, ami önálló lakóépületté alakítható, és a villa tornya Rubik Ernő híres találmányát, a Rubik-kockát idézi. A Pasaréten, az Apáthy-szikla mellett található ingatlant maga Rubik Ernő tervezte és építette 2000-ben, és majdnem két évtizeden át volt az otthona – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.