Ledöbbentek a barátok: Opitz Barbi ismét összeállt garázdasággal gyanúsított párjával, Alberttel

Forrás: instagram/opitzbarbara -
Serleg Albert párkapcsolat garázdaság Opitz Barbi
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Opitz Barbi újra összejöhetett garázdasággal gyanúsított párjával, Alberttel. Az énekesnő barátai aggódnak, legutoljára tavaly decemberben tudtak érdemben beszélni vele.

Tavaly december 23-án nagy port kavart a hír, hogy Opitz Barbi eltűnt. A családja kétségbeesetten kereste, azt álllították, hogy lány párja, Albert veszélyes. Szerencsére Barbi pár óra múlva előkerült, később pedig szakított Alberttel.

Ledöbbentek a barátok, hogy Opitz Barbi ismét összeállt garázdasággal gyanúsított párjával, Alberttel Forrás: instagram/opitzbarbara

A fiút az eset után előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon, de tagadta a vádakat, azt mondta, Barbi édesanyja kuszálja össze a szálakat és állít valótlanságokat. A történtek ellenére Barbi újra együtt mutatkozott Alberttel, a barátai aggódnak érte.

"Barbiról már hónapok óta nem hallottam semmit, egyik pillanatról a másikra tűnt el az életünkből. Legutoljára tavaly december végén beszéltem vele, mikor volt az a bizonyos rendőrségi ügye, de már akkor is furcsán viselkedett. Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította, most pedig megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi máshogy gondolta..." - mesélte a Borsnak az egyik barátnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.