Újabb fordulat Opitz Barbi ügyében: szakíthatott barátjával a fiatal énekesnő

Forrás: instagram.com/opitz.barbara -
eltűnés Opitz Barbi szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretnék, hogy véget érjen az idei év, és talán nincs ezzel másként az X-faktor egykori győztese, Opitz Barbi sem. Az énekesnőről nyáron kiszivárogtattak egy videót, melyen meztelenül látható, most pedig állítólagos elrablása miatt került címlapokra.

Egy nappal karácsony előtt érkezett a rémisztő hír, miszerint eltűnt az ismert énekesnő, Opitz Barbi. A fiatal lány édesanyja a legnagyobb közösségi médiás platformon kért segítséget ismerőseitől, mivel úgy gondolta, gyermekét elrabolták. A fiatal lány végül másnap adott életjelet magáról és azzal magyarázta "eltűnését", hogy barátja véletlenül magával vitte a telefonját, ő pedig aludt, ezért nem lehetett elérni.

A furcsa történet kirobbanása óta Opitz Barbi csak egyszer szólalt meg, akkor is csupán saját Instagram-oldalán üzent az aggódóknak, ám a barátai nem maradtak csendben. Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős szerint benne volt a levegőben, hogy baj történik.

Opitz Barbi Forrás: instagram.com/opitz.barbara

"Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott" – mesélte az illető Barbiról és párjáról, Albertről.

Az énekesnő kapcsolata azonban most véget érhetett, erről árulkodik a Bors szerint, hogy Barbi eltüntette a fiúval készült közös képeit, kikövette Instagramon, a srác pedig megváltoztatta családi állapotát "egyedülállóra" a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.