Harry és Meghan autós üldözése: megszólalt a taxis, aki a hercegi párt szállította

Forrás: -- -
Meghan Markle New York Harry herceg autós üldözés
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Meghan Markle és Harry herceg egy díjátadó ünnepségen vettek részt kedden New Yorkban, ahol a hercegné díjat kapott. Információk szerint az esemény után a lesifotósok miatt autós üldözésbe keveredett a házaspár. Az ügyben most megszólalt a taxis, aki egy rövid ideig a hercegi párt szállította.

A taxis, aki körülbelül egy tízperces úton szállította a hercegi párt, egy manhattani rendőrőrsnél vette fel őket. Úgy tűnt, hogy kissé idegesek a történtek miatt.

"A 67. utcában voltam, amikor egy testőr leintett, a következő pillanatban pedig Harry herceg és felesége beugrott a taxiba. Megállt előttünk egy kukásautó, aztán megjelentek a paparazzók és elkezdtek fotózni"

- mondta Sonny a taxis a BBC-nek.

Harry és Meghan autós üldözése: megszólalt a taxis, aki a hercegi párt szállította Forrás: --

Harry és Meghan éppen megosztották volna vele úti céljukat, amikor a biztonsági őr telefonált nekik, hogy térjenek vissza a rendőrőrsre.

"Idegesnek tűntek, mintha egész nap üldözték volna őket. A testőrük azonban kontrollálta a helyzetet" - mondta a taxis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.