Schobert Norbi őszintén mesélt az elmúlt időszakról: "Sírtam"

Rubint Réka vallomás Schobert Norbert
Schobert Norbi számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, a támogató családjának köszönhetően azonban minden nehéz helyzetből képes talpraállni. 

Schobert Norbi fizikálisan és mentálisan is több nehézséget élt át az elmúlt időszakban. Infarktust kapott, amelyből sikerült felépülnie, majd azzal vádolták meg, hogy Update termékeivel évekig félrevezette a lakosokat, ezért 40 millió forinttal megbüntették. Ezek után pedig azt a döntést hozta, hogy visszavonul. Felesége, Réka azonban a legnehezebb időkben is mellette áll és mindenben támogatja őt. Nemrég születésnapján lepte meg a férjét.

"1 hónapja volt az 52. szülinapom. Alakreform táborra esett. Réka meglepett egy Kozso fellépéssel és egy kis erdei házikós elbújással. Hálás voltam, sírtam. Most eljöttünk egy éjszakára és megkaptam az igazi meglepetést: 2 belépőt a Guns N' Roses koncertre. 25 éve erre várok! Réka ilyen. Minden tervében van egy terve. Köszönöm Istenem Őt, a Védőangyalom..."

- írta közösségi oldalán Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.