Árulkodó sorok a ValMar új dalában: Tóth Andinak üzenhet ezzel Marics Peti

Valmar Kovács Gyopár Marics Peti szakítás Tóth Andi
Márciusban bombaként robbant a hír, hogy Marics Peti és Tóth Andi szakítottak. Peti hamar továbblépett, a hírek szerint összejött Kovács Gyopár színésznővel, ennek ellenére új dalában mintha Andinak üzent volna.

"Bezzeg, ha jót teszek, akkor könnyen felejtesz. Valahogy nem értem, miért vársz haza, hogyha elküldesz. Persze, hogy jó a sz*x, és persze, hogy te kellesz. De mikor könnyes szemmel látlak, baby, az nem túl kellemes" - idézte a dal szövegét az Origo.

Marics egyik közeli ismerőse azt mondta, hogy az énekes nem akar most komoly kapcsolatot:
"Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez, persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. Valószínűleg Gyopárral is csak jól érzik magukat, persze szívügyekben nem lehet jóslatokba bocsátkozni, előfordulhat, hogy idővel komoly szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.