Kitálalt Marics Petiről egy barátja: így áll most a nőkhöz

Forrás: TV2 -
Valmar Kovács Gyopár szerelem Marics Peti
Marics Petit a szakítás óta több lánnyl is hírbe hozták, de az énekes valószínűleg nem mostanában köti le magát. 

A Valmar énekese nem is olyan régen szakított exével, Tóth Andival, de úgy tűnik, nem szomorkodik. Olyannyira nem, hogy állítólag már új szerelme is van, aki nem más, mint Kovács Gyopár. A színésznő volt Maricsék új klipjében a menyasszony, és ismerőseik szerint sokat és szívesen van együtt a két fiatal. Persze nem ő az első, akivel hírbe hozzák Petit a szakítás óta, ám egy ismerőse szerint az énekes nem akar most komoly kapcsolatot.

Marics Peti szórakozni akar Forrás: TV2

"Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. Valószínűleg Gyopárral is csak jól érzik magukat, persze szívügyekben nem lehet jóslatokba bocsátkozni, előfordulhat, hogy idővel komolyra szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk" - mondta a Blikknek a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.