Gyászol Paris Hilton: 23 évig hűséges társát vesztette el

kutya társ gyász Paris Hilton csivava
Paris Hilton 23 éve hűséges társa, kedvence, szeretett csivavája örökre elaludt. A híresség gyászol, kedvencétől az Instagramon búcsúzott el. 

Megható sorokkal búcsúzott Paris Hilton szeretett kiskutyjától. Sorai alapján Harajuku Bitch több volt számára, mint egy kis házi kedvenc. "A családom volt, egy hűséges barátom, aki mindig mellettem volt minden fordulatban, amit az élet hozott" - írja, nem csoda, ha első kutyusának elvesztése miatti fájdalmában a szíve szakad meg a celebnek.

"Hihetetlen, hogy 23 éven keresztül annyi szeretettel, hűséggel és felejthetetlen pillanatokkal töltötte meg az életemet. Hosszú, gyönyörű és ikonikus életet élt, szeretettel körülvéve utolsó békés elalvásáig. Szavakkal nem lehet kifejezni azt a hatalmas fájdalmat, amit most érzek. A csillogástól és a csillogástól a kulisszák mögötti csendes pillanatokig mindig ott volt, egy apró szerelemgömbként, amely még a legsötétebb napokat is felragyogtatta. Sok-sok emléket, nevetést és könnyet osztunk meg egymással. Nyugodj békében édes kedvesem. Köszönöm, hogy feltétel nélküli szereteteddel megáldottad az életemet.Örökké az én kis angyalom maradsz, örökre hiányzol, és örökké szeretni foglak. Lehet, hogy fizikailag elmentél, de a mancsod lenyomata az életemben soha nem fog elhalványulni. Nyugodj békében, édes barátom" - osztotta meg gyászát és gondolatait Paris az Instagramon egy fotósorozat kíséretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.