Képtelen színpadra állni férje halála utána Tóth Judit: "Ezt a veszteséget nem lehet feldolgozni"

Forrás: TV2 Play -
gyász Tóth Judit Cs. Németh Lajos
Tóth Judit tudta, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a legrosszabb, mégsem tudott rá felkészülni. Nem tudja, hogyan folytassa az életét szeretett férje, Cs. Németh Lajos elvesztése után.

Cs. Németh Lajossal az utolsó óráiban is ott volt a felesége, Tóth Judit. Az asszony kitartóan ápolta férjét a hosszú betegség alatt.

"Sajnos, daganatos megbetegedése volt, amin hiába próbáltak az orvosok segíteni, már nem tudtak; az egész szervezetét megtámadta a kór. Fizikailag folyamatosan gyengült, fájdalmai voltak, az egész olyan volt, mint egy meredek lejtő. Hiába küzdött, ezt a csatát elvesztette" - mondta elcsukló hangon korábban az özvegy a Blikknek.

Képtelen színpadra állni férje halála utána Tóth Judit: "Ezt a veszteséget nem lehet feldolgozni" Forrás: TV2 Play

Judit képtelen továbblépni, mindent úgy hagyott a lakásban, ahogy volt, nincs ereje elpakolni elhunyt férje dolgait.

"Olyan, mintha az egyik felem leszakadt volna, ezt a veszteséget nem lehet feldolgozni. Nincs semmi, ami ebből az állapotból ki tudna zökkenteni. A munka sem, nem is gondolkodom ezen. Jönnek olykor felkérések, de eldöntöttem, hogy befejezem a pályafutásomat, visszavonulok. Sem forgatni, sem játszani, sem szinkronizálni nem akarok már. Nem vagyok olyan állapotban lelkileg, hogy dolgozni tudjak, de a lábfájdalmaim miatt fizikailag sem"

– mondta a lapnak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.