"Készülődünk, várjuk, hogy érkezzen a babánk" - Hosszú Katinka már a hetedik hónapban van

Forrás: Origo -
olimpiai bajnok világbajnok Gelencsér Máté úszó Hosszú Katinka várandósság
Már a hetedik hónapban van Hosszú Katinka, aki férjével, Gelencsér Mátéval első közös gyermekét várja. A kismama nem babonás, folyamatosan készül és szerzi be a babakelengyét. 

Hosszú Katinka tavaly augusztusban mondott igent Gelencsér Máténak, idén márciusban pedig újabb nagy hírt jelentettek be: babát várnak. Világbajnok úszónk hamarosan újabb hírrel is szolgálni fog, férjével nemsokára születendő gyermekük nemét is szeretnék bejelenteni.

Hosszú Katinka olimpikon saját viaszfigurájával a Madame Tussauds Múzeum megnyitóján Forrás: Origo

A kicsi fogadására folyamatosan készülnek, semmit nem hagynak az utolsó pillanatra.

"Készülődünk, várjuk, hogy érkezzen a babánk. Próbálok utánaolvasni, minél többet megtanulni ezzel kapcsolatban, de az ismerősöktől is sok jó tanácsot, javaslatot hallok. Sosem voltam babonás, ezért apránként mindent beszerzünk, amire a babának szüksége lehet" - mondta el a hot! magazinnak Katinka, aki továbbra is sportol, úszik, ha nem is olyan intenzitással, mint korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.