Bruce Springsteen koncert közben elesett a színpadon - a 73 éves énekes humorral kezelte a helyzetet

Amszterdam Bruce Springsteen koncert baleset
Bruce Springsteen szombaton amszterdami koncertjén megbotlott egy színpadi lépcsőben és elesett. Az énekes gyorsan talpra állt, a közönség pedig tapsolt, amikor a 73 éves "Főnök" feltápászkodva így viccelődött: „Jó éjt mindenkinek!"

„Hála istennek, semmi baja nem lett Bruce Springsteennek, amikor tegnap este a színpadon elesett" – írta egy rajongó a Twitteren, és több másik is kiposztolta, hogy ugyan a már nem éppen fiatal "Főnök" valóban megbotlott és elesett, de felállt és folytatta a koncertet, a botlást pedig humorral ütötte el, azt kiabálva: "Jó éjt mindenkinek!".

Volt, aki azt írta, alig tudott felkelni, és az esés idős korban már nagyon veszélyes. Egy biztos, Springsteen nem hazudtolta meg önmagát: megmutatta, hogy 73 évesen is kőkemény férfi.

Springsteen és az E Street Band jelenleg Európában turnézik, fellépnek Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Zürichben, Birminghamben, Oslóban, Londonban, Bécsben, Münchenben, Angliában és még sok más helyen.

A turné augusztusban éri el az Egyesült Államokat, és december 10-én, a San Francisco-i Chase Centerben végződik - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.