Komoly diagnózist kapott Tom Jones: ezért kellett lemondania a budapesti koncertet

diagnózis lemondott koncert Tom Jones budapesti koncert Budapest vírusos gégegyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi énekes július 12-én adott volna koncertet Budapesten, de váratlanul le kellett mondania a fellépést. Az első hírek szerint Tom Jones rosszul lett, sőt összeesett, és a rajongók jogosan kezdtek aggódni a 82 éves legendáért.

A pletykákat Tom Jones is olvasta és saját maga cáfolta a híreket. Mint mondja, nem esett össze, sőt rosszullét sem gyötri, viszont tényleg betegséggel küzd, és orvosa tanácsára hagyta ki a magyar koncertet. Az énekes az Egyesült Királyságból utazott hazánkba és eleinte minden rendben volt, ám tegnap reggel kellemetlenséget érzett a torkában.

Fotó / Getty Images

Jonest megvizsgálták és a doktor megállapította, hogy vírusos gégegyulladása van, ezért arra kérte az énekest, halassza el az esti fellépését. Tom még tegnap megkapta a megfelelő gyógyszereket, valamint pihenésre ítélték a hangszálait. Az énekes reméli, hogy a gyulladása hamar elmúlik és folytatni tudja nyári koncertturnéját.

A tegnap elmaradt budapesti koncertet augusztus 16-án pótolják – írta Instagram-oldalán Tom Jones.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.