Köllő Babett levélszámra ette a hashajtókat, hogy olyan vékony legyen, mint a balett-táncosok

Facebook -
hashajtó balett-táncosnő Köllő Babett szerelem anorexia
Köllő Babett táncosnőnek készült, művészeti gimnáziumba járt, ahol látta, hogy a balett-táncosok milyen vékonyak. Bár ő maga is inkább vékony testalkatú volt, szeretett volna még soványabb lenni. A hányásra képtelen volt, ezért hashajtók szedésébe kezdett, melyek segítségével 39 kilóra fogyott, de még akkor sem látta magát elég vékonynak.

Akinek testképzavara van,az a tükörbe nézve nem a valóságot látja: az igazi önmaga helyett például egy kövérebb vagy izomtalan ember áll vele szemben, és ez arra készteti, hogy bármit megtegyen azért, hogy a tükör azt mutassa, amit ő látni akar. Ördögi kör ez, melybe tinédzserként Köllő Babett is bekerült.

Köllő Babett Facebook

Hajdú Péter péntek este élesedő FrizbiTV című, YouTube-on megnézhető műsorában vallott a színésznő arról, hogy egy művészeti szakközépiskola táncművészet szakára járt, s noha maga is 50 kiló alatt volt, azt látta, hogy a balett-táncosok sokkal vékonyabbak nála. Ha tükörbe nézett, kövérnek látta magát, s mivel az "önhánytatás" nem vált be nála, hashajtókat kezdett szedni.

"Irdatlan mennyiségű hashajtó tablettát szedtem be, illetve rengeteg hashajtó hatású teafűkeveréket ittam" - vallotta be a színésznő, aki így 39 kilóra fogyott le.

Amikor a szülei rájöttek, elkezdtek az ételébe étvágygerjesztőket csempészni, de az igazi áttörést a szerelem hozta Babett életébe. Ugyanaz a szerelem, melynek köszönhetően úgy döntött, mellplasztikára van szüksége.

"Amikor belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy nincs mellem, elsírtam magam. A mélypont az volt, amikor az akkori barátommal megnéztünk egy Pamela Anderson-filmet, amelyben Pamela egy latex overallban, lehúzott cipzárral bombasztikusan nézett ki. Akkor elhatároztam, hogy úgy szeretnék kinézni, ahogy ő. A húszas éveim elején lett mellem úgy, hogy elmentem és vettem" - mesélte el Babett Hajdú Péternek.

A színész-műsorvezető azt is elárulta, hogy a lánya születése után a kórházban hashajtót adtak neki, annak ellenére, hogy elmondta, ez nála már nem működik, a szervezete tinédzserként hozzászokott. Végül egy dupla presszókávénak köszönhetően mehettek haza a babával a kórházból - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.