Add meg a módját a piknikezésnek!

Forrás: Shutterstock -
tálalás piknik party
A szabadidős programok egyik legjobbja, amikor a szabadban piknikezel a barátaiddal. A piknikezésben ráadásul az a jó, hogy a szabad ég alatt bárhol megteríthetsz - ha az időjárás engedi persze.

A piknikezés egyik legjobb része az, hogy tulajdonképpen bárhol megteríthetsz - akár a háztetőn is. A hangulat pedig néhány elengedhetetlen, stílusos kellékkel a végletekig fokozható!

Legyen esztétikus és funkcionális

Az igényes, esztétikus tálalásról nem kell lemondanod akkor sem, ha a szabad ég alatt piknikezel a barátaiddal. A változatos színekben pompázó, vagy naturális kiegészítők, fedeles tárolók mind remekül passzolnak a friss fogásokhoz és a jó hangulathoz!

Forrás: Shutterstock

Ám - írja cikkében a Lakáskultúra - körültekintően kell megtervezni azt is, mi kerüljön a piknikkosárba. A folyadékban úszó, olajos és a könnyen romló ételeket egyaránt el kell felejteni - behűtött italokról viszont feltétlenül gondoskodni kell. A leszúrható pohártartó és a fára akasztható üvegtartó segít megakadályozni a kisebb „baleseteket".

Ülve, nem fekve

A piknikezést nem kell pokrócokra "száműzni": a baráti társaságban biztosan vannak olyanok, akik szívesebben beszélgetnek összecsukható székeken ülve, és esznek asztalról... Erre a célra kaphatók igazán nosztalgikus darabok is, amelyek a korabeli kempingek hangulatát idézik.

kempingszék, piknik Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.