Sztárban sztár leszek zene Krizsán Lili
Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! második évadának versenyzője elhagyta Magyarországot, Ausztriába költözött.

„Amikor kiléptem az utcára, nem éreztem jól magam, mindig hatalmas megfelelési kényszer volt bennem, folyamatosan szorongtam. Itt minden megváltozott. Nem érdekel, hogy áll a hajam, mi van rajtam. Tudok mosolyogni, és ezt az emberek mindig viszonozzák" - mondta Lili a Borsnak. Hozzátette, régen érik már benne a gondolat, hogy más irányba induljon. Arra jutott, hogy stabil életet kell biztosítani magának, így a zenét most kicsit hanyagolja.

Krizsán Lili Ausztriába költözött Forrás: Instagram/Krizsán Lili

"Hétköznapi emberként élem az életemet, dolgozom, nagyon szeretem a munkámat. Vannak zenei terveim is, de még kevés ideje vagyok kint, így nem kezdtem el ezzel foglalkozni. (...) Hosszú távra tervezek, mert végre megtaláltam a helyemet. Élem az életem boldogan, és bár még ki kell alakítanom a baráti körömet, így is minden szuper. Járom a hegyeket, kirándulok a természetben, jövök-megyek folyamatosan, minden megvan, amire szükségem van" - árulta el az énekesnő, aki sokáig anorexiával is küzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.