Ezeket a kutyákat mentették ki Dolly volt menedzserének szaporítótelepéről - Fotók

Forrás: Dolly/Facebook -
Dolly kutya menedzser tanya
A horrortelepről mentett kutyák közül egyik sem egészséges.

Ahogy azt korábban megírtuk, Dolly menedzsere működtette azt a gyöngyösi szaporítótelepet, melyről állatvédők rettenetes állapotban lévő, beteg állatokat mentettek ki. Az állatkínzási ügybe az énekesnő is belekeveredett, ám jelezte, hogy semmi köze a tanyán és a menedzserének édesanyjánál történtekhez, sőt, maga is mentett ki 10 kutyát a tanyáról, Pál Ritával pedig megszakította a munkakapcsolatot.

Dolly volt menedzsere ellen állatkínzás miatt indítottak eljárást. A tulajdonában lévő tanyáról elszállított állatokat több állatvédő szervezetnél osztották el, sokan közülük folyamatos orvosi kezelést igényelnek és kapnak azóta is. Több állat Ajkára került, a Vahur Állatvédő Egyesület gondozásába. A szervezet közösségi oldalán pedig egyesével be is mutatták a mentett állatokat. A bejegyzések szerint akad olyan mentett eb, amelyiknek a lábát kellett amputálni, van köztük, amelyiken szemműtétet hajtottak végre.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.