Borzalmas állapotban vannak Dolly volt menedzserének szaporítótelepéről mentett kutyák

Forrás: Dolly/Facebook -
Dolly kutya szaporítótelep menedzser
Ahogy azt korábban megírtuk, Dolly menedzsere működtette azt a gyöngyösi szaporítótelepet, melyről állatvédők rettenetes állapotban lévő, beteg állatokat mentettek ki. Az állatkínzási ügybe az énekesnő is belekeveredett, aki jelezte, hogy semmi köze a tanyán és a menedzserének édesanyjánál történtekhez, sőt, maga is mentett ki 10 kutyát a tanyáról, Pál Ritával pedig megszakította a munkakapcsolatot. 

Dolly volt menedzsere ellen állatkínzás miatt indítottak eljárást. A tulajdonában lévő tanyáról elszállított állatokat több állatvédő szervezetnél osztották el, sokan közülük folyamatos orvosi kezelést igényelnek és kapnak azóta is.

Dolly Forrás: Dolly/Facebook

"Folyamatosan kapják az állatorvosi kezeléseket. Vannak állatok, amelyek műtéten estek át, illetve vannak, amelyekre még vár az operáció. Az egyik kutyának például a szeme volt menthetetlen, míg egy másiknak a lábát kellett amputálni. Folyik az állatok lelki rehabilitációja is, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezek a kutyák méltóságteljesen élhessenek tovább" – árulta el Némedi Edina, az alapítvány munkatársa a Blikknek, hozzátéve: a sérült kutyák nyolc különböző helyre kerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.