Több mint egy évvel a válása után Csuti elmondta, mit gondol a házasságról

Frizbi TV -
házasság párkapcsolat válás Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Több mint egy éve vált el Csuti és Kulcsár Edina. Szabó Andrásnak azóta új párja van, nemrég ünnepelték féléves évfordulójukat. Csuti most arról vallot, mit gondol a házasság intézményéről.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina válása nagy port kavart, közszereplőként feldolgozni a kirakatba kitett és tönkrement házasságot, talán mág nehezebb volt, mintha az ember szép csendben szakítana. Csuti ennek ellenére sem veszítette el a hitét a szerelemben és a házasság intézményében. Erről beszélt a Tények riportjában.

Csuti Frizbi TV

"Én abszolút hiszek benne. Én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál a nagybetűs szerelem, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek?" - vallja Csuti, aki komoly érzelmi válságon ment át válása után, de mint mondja, az idő tényleg sok sebet begyógyít. Az egyetlen dolog, amit nehéz elfogadni, hogy a gyerekeivel kevesebb időt tölthet, de ezt is tanulja.

"Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem azt, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk; tehát nyilván ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyerekeim. És ezen az úton mi tök jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel" - vallotta be Szabó András Csuti, aki túllépett előző házasságán, és ki tudja, talán hamarosan újra megnősül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.