midi szoknya nyár szoknya mini hosszú farmerszoknya
2023 nyara már a nyakunkban liheg, még akkor is, ha az időjárás nem annyira engedi, hogy átérezzük ezt. A nehéz pulóvereket már mindenki elpakolta, rajtra készen állnak a könnyű, légies darabok. Ha már alig várod, hogy szoknyát viselhess, a cikkünk neked szól! Mutatjuk, mi lesz idén nyáron trendi, és azt is, hogy mi nem.

Jön a hosszú farmerszoknya, búcsúzik a pliszírozott szoknya

A maxiszoknyák egy ideje visszakúsztak a kifutókra és az üzletekbe, a hosszú farmerszoknya pedig már ősszel is nagyon keresett volt. Nem csoda, ezt a darabot ugyanis tavasszal és nyáron is szuperül ki lehet használni: viselhetjük vékony pulcsikkal és csizmával, de elegánsabb blúzokkal is. A sokoldalú farmerszoknya idén nyáron egyértelműen átveszi a pliszírozott szoknya helyét a dobogón.

Jön a zsebes cargo szoknya, búcsúzik a harangszoknya

2023 nyarán a cargo nadrágok mellett a zsebes szoknyák is nagyon népszerűek lesznek. A minitől a maxiig minden változatban megtalálhatjuk ezeket az üzletek polcain. A fazont a brit hadsereg funkcionális ruházata ihlette. A szuperkényelmes cargo szoknyát bármilyen felsővel viselhetjük, és a legjobb az, hogy inggel vagy blúzzal az irodába is tökéletes viselet. A zsebes szoknyák letaszították a harang fazonú darabokat a dobogó második fokáról.

Jön a midi szoknya, búcsúzik a mini

Az elmúlt években a miniszoknyák rendkívül népszerűek voltak, az idejük azonban lejárt. 2023 nyara a midi szoknyáké! Legyen szó mintás, egyszínű, bőr, tweed vagy magas derekú darabokról, a vádliig érő szoknyák uralni fogják a szezont. A fazon rendkívül jól kombinálható, hétköznapokon viselhetjük tornacipővel vagy loaferrel, magassarkúval pedig megállja a helyét az irodában vagy egy randin is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.