Horváth Éva kisebbik fia nagyon eleven: "A fodrászhoz sem tudok elmenni vele, mert lebontja a szalont"

család Horváth Éva Magyarország fodrász
Horváth Éva és családja a nyári hónapokra hazautazott Magyarországra, ám az édesanyának a rokoni segítség mellett sincs könnyű dolga kisebbik fiával, Alexszel, aki nagyon aktív gyermek.  

Horváth Éva már nagyon várta, hogy hazaérkezzenek, végre legyen egy kis ideje magára és el tudjon menni kicsit feltöltődni, szépülni. Ehhez azonban pontos logisztikára van szükség, kisebbik fiával ugyanis nem tud elmenni sehova.

"Alex nagyon aktív, a fodrászhoz sem tudok elmenni vele, mert lebontja a szalont"

- mondta nevetve a Ripostnak Éva, majd hozzátette, hogy a rokonok sem mindig bírnak el vele.

"Szerettem is volna éppen ezért, ha hazajön velünk a balinéz bébiszittere, de hát neki is családja van kint. De persze tudtam, hogy itthon majd jönnek a rokonok, akik régóta nem látták a gyerekeket, és szívesen vigyáznak rájuk, míg én elmegyek fodrászhoz, kozmetikushoz. Hát nekik is feladta a leckét Alex, a család végül sírva könyörgött, hogy menjek haza. Ettől függetlenül is imádnivaló gyerkőc, de még rajtam és az édesapján is ki tud fogni. Nagyon más személyiség a két fiam, de ez így van jól" - magyarázta Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.