Eva Mendes öltöny nyári trend csipke Monica Belucci
Szemet gyönyörködtető ruhák, remek szabásvonalak, élénk színek - ezen a nyáron senkinek nem kell visszafognia magát: a vezető nyári trendek nem csak a fiataloknak kedveznek. A most következő hölgyek 40 felett is tudják, hogyan kell a legújabb trendek szerint öltözködni. 

1. A klasszikus nyári ruha

A vad minták és szemet gyönyörködtető színek minden korosztálynak jól állnak. A különböző stílusú virágos ruhák sosem mennek ki a divatból, és ezt Eva Mendes is jól tudja.

2. Elő a vállakkal!

Ha a hőmérséklet átlépi a 30 fokot, azonnal félretesszük a testhezálló, nehezebb anyagokból készült darabokról. Így cselekedett Monica Bellucci is, aki egy szuperlenge anyagból készül blúzt választott az idei Velencei Biennáléra, és még a vállait is látni engedte.

Monica Bellucci, aki egy szuperlenge anyagból készül blúzt választott, és még a vállait is látni engedte Forrás: AFP/Tiziana Fabi

3. A csíkos mindenkié

Cate Blanchett megmutatta, hogy a csíkos ruhák nem csak a kislányokon mutatnak jól. A színésznő tetőtől talpig csíkosban jelent meg Cannes-ban, szettje a tengerpartok lágy szellőit idézi, tökéletesen illik a francia riviérához. A csillogó öv és a hímzések teszik elegánssá az összeállítást.

Cate Blanchett megmutatta, hogy a csíkos ruhák nem csak a kislányokon mutatnak jól Forrás: AFP

4. Idén nyáron tarol a csipke

A 62 éves Julianne Moore elképesztően elegáns a fekete csipkeblúzban és a hozzá illő vászon szoknyában. Lehet, hogy első pillanatra nem tűnik nyáriasnak a szett, de anyagában mindkét ruhadarab az, és sokat dob rajta a napszemüveg, a szalmatáska és a nyitott cipő.

Julianne Moore elképesztően elegáns a feket csipkeblúzban és a hozzá illő vászon szoknyában Forrás: AFP/Northfoto

5. Nyáron is öltönyben

A kétrészes öltönyök időtállóak, a pasztell árnyalatok rendkívül népszerűek, ezek kombinációja pedig harmonikus megjelenést kölcsönöz. Nyárra is tökéletes választás lehet, főleg, ha az anyaga lenvászon. Priyanka Chopra is elbűvőlő ebben a virágos öltönyben.

Priyanka Chopra; a kétrészes öltönyök időtállóak Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.