Mészáros Árpád Zsolt első rendezésének premierje előtt kapott asztmás pánikrohamot

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Mészáros Árpád Zsolt Kálmán Imre asztmás pánikroham rendezés Csárdáskirálynő
Mészáros Árpád Zsolt a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra állította színpadra Kálmán Imre, Csárdáskirálynő című operettjét, ám a június 16-i bemutató napján a sok stressz és izgalom miatt rosszul lett. 

Első rendezésének bemutatójára készült Mészáros Árpád Zsolt, amikor egy telefonhívás hatására rosszul lett. A színész-rendezőt amúgy is sok stressz érte Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjének színpadra állítási folyamatai alatt, ám amikor az Operettszínházból felhívták, hogy már ott kellene lennie, miközben ő éppen a veszprémi fesztivál helyszínén tartózkodott, asztmás pánikrohamot kapott.

Mészáros Árpád Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Bestresszel az ember, a fáradtság és minden más dolog is kijön ilyenkor. Képzeljétek el, hogy ott vagy egy fesztiválvárosban, ahol rendezőként el kell, hogy fogadjanak a színészek. Teljesen ott voltam fejben, és akkor a főpróbahéten, amikor már épült a fesztivál és a színpadok és épp a színészekkel és az alkotókkal beszélgettem, csörög a telefon az Operettből, hogy Árpi, mikor érsz ide. Mondom, hova és mondják, hát mikroportos beállásod van a nagyszínpadon. Na, és ekkor rám tört a nehézlégzés" - mesélte el a Mokkában MÁZS, aki végül az ügyeleten kötött ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.