Balesete után eltiltották a motorozástól, ezért újabb veszélyes sportba kezdett a Zanzibár énekesnője

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
motorbaleset Zanzibár Terecskei Rita siklóernyőzés raszta haj
A rasztahaj eltűnt, és sokat fogyott Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, akinek motorbalesete után emlékezetkiesése volt, de ez sem tartotta vissza attól, hogy siklóernyőzésbe fogjon a magát "viráglelkű, aranyos lányként" aposztrofáló énekesnő.

A Palikék világa by Manna című podcastban Dombóvári Vandával beszélgetett a Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita.

Az énekesnő elmondta, hogy 15 év után, a Covid alatt maga bontogatta ki otthon raszta haját, hogy pihentesse, szellőztesse kicsit a fejbőrét. A haját most ápolgatja, bár ő az a fajta rasztafrizurás lány volt, aki hetente kétszer mosta a haját, tehát sosem hanyagolta el. Mostanra azonba eljutott odáig, hogy szép, selymes haj ide vagy oda, hiányoznak neki a rasztái, ezért úgy döntött, a közeljövőben visszatér régi hajviseletéhez.

Terecskei Rita Forrás: MTI/Mohai Balázs

Rita arról is mesélt, hogy mennyire nem illett bele a rendőrvilágba, soha nem is értette senki, hogy énekesnői karrierje előtt miért szolgált és védett.

A műsorvezetőnek azt is elmondta, hogy évekkel ezelőtt utasként motorbalesetet szenvedett, amnéziája lett, ám ennek ellenére vett magának egy motort, amivel viszont folyton baj volt, ezért úgy döntött, hagyja az egészet. Aztán, amikor a zenekara tagjai megtiltották neki, hogy motorra üljön, mondván, ha valami baj éri, azzal a zenekar is leáll, más extrém sportotot választott: a siklóernyőzést.

"Most már 44 éves vagyok, eleinte nagyon kiscsikó voltam. Mindig szembe menni mindennel... és lázadni, mert az jó. De ahogy telnek-múlnak az évek, észreveszem magamon, hogy már sokkal nyugodtabb vagyok, már nem megyek bele olyan vitába, már nem kezdek el feleslegesen bármin túrázni. Az évek és a rutin" - mondta el a műsorban az énekesnő, aki szerencsésnek tartja magát, amiért jó emberek veszik körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.