Botrányt okozott Lana Del Rey: biztonságiak kísérték le a színpadról

koncert Glastonbury Lana Del Ray botrány késés
Lana Del Rey amerikai énekesnő-dalszövegíró volt a Glastonbury zenei fesztivál egyik húzóneve, de a színpadra csak félórás késéssel érkezett meg. Ez azért okozott gondot, mert a nagykoncerteknek a hatóságok által meghatározott időre kell befejeződniük, így az énekesnő mikrofonját a kezdés után 15 perccel ki kellett kapcsolni. Ő azonban nem adta fel..

Némi káromkodással kezdte a fellépését Lana Del Ray, aki 30 perccel később állt színpadra, mint kellett volna. A frizuráját okolta a csúszásért.

"Annyira kib***tul elkéstem, hogy kapkodnom kell a szettemmel, mert lekapcsolhatják az áramot. Kib***tul sajnálom, a frizurám elkészítése olyan sokáig tartott!" - kért elnézést rajongóitül a sztár, aki ezek után el is kezdte a koncertet, ám a szervezők kénytelenek voltak a szabályok miatt 15 perc után lekapcsolni a mikrofonját.

Lana nem állt le, a közönséggel énekeltetett, akik voltak olyan hangosak, hogy azzal fejfájást okozzanak a fesztiválszervezőknek. Végül az énekesnő lement a közönséghez, ami újabb hangos éneklést és üdvrivalgást jelentett. Végül a sztárt biztonságiak kísérték ki a koncert helyszínéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.