"Axl Rose-nak olyan a hangja, mint egy karaokézó részeg nagybácsinak" - kiröhögte a közönség a Guns N' Roses frontemberét

kritika koncert Guns N ' Roses kocsmai karaoke Axl Rose
A Guns N' Roses volt az angliai Glastonbury Fesztivál fő fellépője szombat este. Hatalmas meglepetésekkel készült a zenekar, és összességében a buli is jó volt, csak éppen Axl Rose volt árnyéka még önmaga árnyékának is. 

Nem lehet ráfogni a közönségre, hogy túlteng benne a jóindulat, bár a tények azok tények és önmagukért beszélnek: A Guns N' Roses már nem az a zenekar, melyet egykor megismertünk, a hosszú vöröshajú fenegyerek már a múlté. És hiába csinál hatalmas bulit Slash, ha Axl Rose-nak már nincs hangja.

A közönség szerint egy kocsmai karaokéra simán alkalmas Axl, amit vicces és kevésbé vicces kommentekben írtak meg.

"Axl Rose hangja egy kicsit olyan, mint amikor apád beindítja a a kertben a házi karaoke-felszerelést" - írta Twitteren az egyik kommentelő.

Egy másik szerint "Axl Rose úgy hangzik, mint egy fiú, aki karaokén Guns N' Roses-t énekel".

Megint másik kommentelő szintén egy karaokés hasonlattal élt: "Slash még mindig ott van, de Axl élőben úgy hangzik, mintha az apád karaokézna, néhány korsó sör után".

A koncertnek volt pozitivuma is: az utolsó dalnál színpadra lépett a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl is. A meglepetésvendéggel együtt adták elő a Paradise City című Guns N' Roses slágert, mely a közönség körében osztatlan sikert aratott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.