Börtönből a luxusba: így él szabadulása óta Boris Becker

Forrás: AFP/Julien De Rosa -
luxus Lilian de Carvalho Monteiro szabadulás börtön Boris Becker
Boris Becker és párja, Lilian de Carvalho Monteiro egy elegáns penthouse-ba költözött, székhelyüket áttették a divat fővárosába, Milánóba.

Legyen szó Párizsról, Rómáról, Stuttgartról vagy Mallorcáról, a börtönből való szabadulása óta Boris Becker mást sem csinál, mint a világot járja - mintha semmi sem történt volna. Azon dolgozik, hogy újraépítse karrierjét, maga mögött akarja hagyni a botrányokkal teli múltat - írja a Bunte magazin.

Boris Becker és párja, Lilian de Carvalho Monteiro Forrás: AFP/Julien De Rosa

Az egykori teniszcsillag annyira komolyan gondolja az újrakezdést, hpgy feladta londoni életét, és párja miatt a fényűző Milánóba költözött. Egy korábbi ingatlanhirdetés szerint a penthouse, amit kibéreltek, havi 10.000 Euróba kerül, és a népszerű Guastalla negyedben található. A luxuslakás több, mint 300 négyzetméteres, öt szoba van benne, és egy nagy tetőterasz is tartozik hozzá, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Milánó óvárosára. Nem csak Becker hitelezői tömprengenek azon, vajon miből telik erre...

Boris Beckert tavaly áprilisban két és fél éves börtönbüntetésre ítélték, miután nem tudta visszafizetni a mallorcai villájára felvett kölcsönt, és csődöt jelentett. Később kiderült, hogy 2,5 millió fontnyi eltitkolt vagyona volt. Az egykori teniszezőt decemberben engedték ki a börtönből, ahol erőszaktevőkkel, kábítószercsempészekkel és gyilkosokkal volt összezárva. Elmondása szerint többször is az életére törtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.