Videón, hogyan bulizott a 18 órás késéssel felszálló repülőgép egyetlen utasa a személyzettel

buli videó repülőgép Phil Stringer személyzet
Egy TikToker szerint az Oklahoma Cityből Charlotte-ba tartó vasárnapi járata 18 órát késett. Úgy tűnik, az utasok más megoldás után néztek, mert végül Phil Stringer volt az egyetlen a járaton, így oda ülhetett, ahova csak akart. A férfi egy TikTok videóban örökítette meg a különleges élményt.

Phil Stringer vasárnap reggel próbált hazatérni Oklahoma Cityből az észak-karolinai Charlotte-ba, de a gépe rengeteget késett. 18 órás várakozás után végül ő volt az egyetlen utas, nemcsak a repülőtéren, de a járaton is. Így aztán ingyen kapott helyet az első osztályon, ahol egy zártkörű partin vehetett részt a legénységgel. Stringer az eseményt videóra vette és a TikTokon publikálta, a felvételt kevesebb, mint egy nap alatt több, mint 3 millió alkalommal nézték meg.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️ Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines#flightattendant#airplanetiktok#privateparty#FlightFun#delayedflight#fyp#viral♬ Makeba - Jain

Stringer az Insidernek elmondta, hogy az American Airlines járata vasárnap reggel 6:20-kor indult volna, de karbantartási problémák miatt folyamatosan késett. Azt mondta, hogy az első járat tele volt, de nem tűnt fel neki, hogy sokan átfoglalták a járatot.

Amikor a gépe éjfélkor végre el tudott indulni, és Stringer megérkezett a kapuhoz, nem volt ott senki.

"Odamentem a kapuhoz, de senki sem volt ott. Azt kérdeztem: srácok, mindenki felszállt már? Mire a légiutas-kísérő így válaszolt: nem, édesem, te vagy az egyetlen utas. "

Stringer azt mesélte, hogy rosszul érezte magát amiatt, hogy a személyzetet csak miatta hívták be éjszaka.

"Körülbelül 400-szor kértem bocsánatot" - mondta, hozzátéve, hogy többször megpróbálta átfoglalni a járatát, de ez volt az egyetlen lehetőség, ami működött, mivel időben haza kellett érnie.

„Azért egy kicsit ugrattak, hogy most komolyan, tesó, nem mehettél volna haza néhány órával később?" – tette hozzá.

Minden szerencsétlen körülmény ellenére, miután 00:20-kor a gépe végül felszállt, fergeteges élményben volt része. Ahogy a nézők a videóban láthatják, a stáb megengedte Stringernek, hogy oda üljön, ahova akar, és felszolgáltak neki bármilyen italt vagy ételt, amit kért.

Látható volt, hogy a légiutas-kísérők kuncognak és tréfálkoznak vele, miközben végrehajtották a repülőgép biztonsági rutinját, és szurkoltak egy másik kísérőnek, amint a mentőmellény felvételét demonstrálta. Azt mondta az Insidernek, hogy valahányszor a legénység kötelező általános bejelentést tett, odaszóltak: "És igen, Phil, ez az üzenet csak neked szól".

A férfi elmondta, hogy az út alatt végig nevettek és vicceltek, végül számot cseréltek.

A kommentelőket szórakoztatta Stringer esete, a magukat légiutas-kísérőnek valló emberek azt mondták, hogy ez nem kellemetlenség, hanem álommeló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.