Tippmix Minifoci Magyar Kupa torna csapat
Július 1-én, szombaton folytatódik a négy állomásból és a nagydöntőből álló Tippmix Minifoci Magyar Kupa. A finálé előtti utolsó helyszín Balatonfűzfő lesz, ahol remek csapatok lépnek majd pályára, így ismét kiváló torna várható. A Tippmix Minifoci MK balatonfűzfői állomásáról a Squadra Anonima csapatát mutatjuk be.

A Squadra Anonima fiatal csapatnak számít a minifoci világában, ugyanis csak 2021 év végén alakult meg a klub, viszont a keret nagy része már régóta együtt játszik, így igazán összeszokott együttesről van szó.

A gyorsasággal és az erővel sem lesz gond a Balatonfűzfőn is induló csapatnál, mivel a játékosok néhány kivétellel 1999 és 2004 között születtek, így szinte még ificsapatnak számítanak.

"Egészen pontosan 2021 decemberében alakultunk, szóval mondhatjuk, hogy elég fiatal a klub. A kezdetekben a nagypályás Pátyi SE csapatából álltunk össze hat-nyolc emberrel, és így kezdtünk el kispályázni. Majd, ahogy jött egy-két jobb eredmény, egyre többen lettünk különböző csapatokból" - mondta a Squadra Anonima csapatvezetője, Pankotai Krisztián. Hozzátette, jelenleg is olyanok alkotják a csapatot, akik együtt nevelkedtek, de legalább hat éve ismerik már egymást.

A Squadra Aninima csapata is jó eséllyel pályázik a döntőre Forrás: Vaszko Viktor/Vaszko Viktor
Fiatal csapattal érkezik a Squadra Anonima Forrás: Vaszko Viktor/Vaszko Viktor

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo. A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.