Taylor Swift koncerten akarta megkérni barátnője kezét a humorista, ám szerelme keresztülhúzta a számításait

lánykérés Taylor Swift humorista Taco Bell
Steve Hofstetter emlékezetes lánykérést akart, így épp kapóra jött, hogy szerelme, Savannah Martin legnagyobb kedvence, Taylor Swift Pittsburghben adott koncerten. Mivel a jegyek hamar elfogytak, Steve viszonteladóktól akart vásárolni, akiktől azt kérte, hogy a lánykérés szövegét a jegyre nyomtassák. Ám amikor már épp a célegyenesben volt, kiderült, hogy párja egy nyereményjátékon nyert két jegyet a koncertre. 

Steve terve dugába dőlt, ki kellett találnia, kit vagy mit szeret még barátnője annyira, hogy Taylor Swift mellett labdába rúgjon. És akkor bevillant neki: Taco Bell.

Steve Hofstetter egy Taylor Swift koncerten akarta megkérni szerelme, Savannah Martin kezét, ám a lány keresztülhúzta a számításait Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

A humorista azt akarta, hogy az ajánlat személyes, egyedi és emlékezetes legyen, ám küldetése nehezebbnek bizonyult, mint képzelte. A cégtől senki nem jelzett vissza neki, ezért közeli helyeket helyeket kezdte telefonon hívogatni. És épp a házukhoz legközelebbi étterem menedzsere adott pozitív választ, mondván, szereti a szerelmet.

Taylor Swift mellett már csak a Taco Bell rúghatott labdába Forrás: Kennedy News/Eben Parker/Kennedy News/Eben Parker/Kennedy News/Eben Parker

"Savannah családja éppen Pittsburghben volt a koncerten, ezért felkerestem őket és néhány barátot, hogy segítsenek lebonyolítani az eseményt. Az elmúlt néhány hónapban intézkedtem, és mindenféle indokokat találtam ki, hogy elég jól öltözzünk fel a képekhez. Csodával határos módon minden tökéletesen működött, és Savannah nem tudta, mi történik, amíg be nem léptünk az üres Taco Bellbe, ahol néhány kamerát helyeztünk el. Kivettem a gyűrűt, fél térdre ereszkedtem a quesadillák múltjának szellemei között, és megkértem a nőt, akit szeretek, hogy legyen a feleségem. Természetesen igent mondott" - mesélte el Facebook-oldalán Steve, hozzátéve, hogy nagyon boldog, hogy a menyasszonyával élheti le az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.