Tíz évig próbálkozott diétával, végül hulahopp karikával sikerült lefogynia a négygyermekes édesanyának

Forrás: Laura Johnson / SWNS/Laura Johnson / SWNS/Laura Johnson / Swns -
diéta műtét Laura Johnson hullahopp
Laura Johnson tíz éven keresztül minden létező diétát kipróbált, hogy megszabaduljon a terhességei után megmaradt felesleges kilóktól, ám hiába. Végül a hulahopp karika változtatta meg az életét.

Laura az első három terhessége után viszonylag könnyen és rövid idő alatt szabadult meg a nem kívánt kilóktól, ám a negyedik terhessége után ez már sokkal nehezebben ment.

Az elmúlt tíz évben az összes létező diétát kipróbálta, léböjtkúráktól elkezdve mindenféle népszerű módszerrel, ám nem járt sikerrel.

Ekkorra már annyira el volt keseredve, hogy alig hagyta el a házat, nem érezte jól magát a bőrében, nem szívesen ment társaságba. Az egyik barátja azt javasolta neki, hogy érdeklődjön a gyomorszűkítő műtét lehetőségeiről, végül hat hónappal később "kés alá is feküdt". Emellett vett magának egy hulahoppot, ennek és a műtétnek köszönhetően újra visszatért az életkedve, és elkezdtek leolvadni róla a kilók - írja a Yorkshire Post.

Forrás: Laura Johnson / SWNS/Laura Johnson / SWNS/Laura Johnson / Swns

"A műtét nehéz volt, utána eléggé rosszul éreztem magam, de összességében fantasztikus eredményeket értem el vele. Nagyon sokat változott azóta az életem, most aktív vagyok és imádok hulahoppozni. Egy súlyzósat rendeltem és teljesen odavagyok érte."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.