"Ő nem aranyásó, és én sem vagyok emberrabló" - Kiosztotta a trollokat a 40 évvel fiatalabb nőt szerető férfi

aranyásó társkereső alkalmazás párkapcsolat sugar daddy korkülönbség
Egy férfit, aki beleszeretett egy nála 40 évvel fiatalabb nőbe, azzal vádoltak meg internetes trollok, hogy "elrabolta" a lányt, aki pedig nyilván "aranyásó". A pár állítja, egyik vád sem igaz, valójában őrülten szerelmesek egymásba. 

A 63 éves Claudio Spilatro párja, amikor először találkoztak, mindössze 18 éves volt. A ma már 25 éves Semie Atadja és a férfi egy társkereső alkalmazásban találtak egymásra még 2017-ben. Claudio egy „aktív" nőt szeretett volna találni, miután volt feleségével 18 év házasság után elváltak. A férfi regisztrált egy jómódú szingliknek szóló párkapcsolati alkalmazásba, ahol Semie egy idősebb, bölcsebb férfit keresett, miután belefáradt abba, hogy vele egykorú "lúzerekkel" randevúzzon. Claudio és Semie együtt ebédeltek és azonnal egymásra találtak - annak ellenére, hogy a lány fiatalabb volt a férfi 34 éves lányánál.

@_semie Thank the lord for whoevers grandpa this is #agegap#foryoupage#fyp♬ original sound - Connor

A pár azóta együtt járja a világot – első osztályon repülnek, ötcsillagos üdülőhelyeken szállnak meg - havonta legalább egyszer nyaralnak -, és magánszakácsok főznek rájuk. Amikor a nő elkezdett vicces videókat gyártani TikTokra, melyekben aranyásónak állította be magát, a kommentelők komolyan vették, és a párost ezért rendszeresen célba veszik, azt állítva, hogy két lehetőség van: Claudio elrabolta Semie-t, vagy a nő a pénzéért van a férfival.

A lányt eleinte bántották a rosszindulatú megjegyzések, de ma már elvicceli: "Ha ez az emberrablás – első osztályú, ötcsillagos szállodák, magánszakácsok –, akkor kérlek, ne vigyél vissza" - idézi Semie-t a Yahoo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.