A gazdasági bizonytalanság miatt egyre többen választanak sugar daddyt

Forrás: Shutterstock -
válság pénz sugar daddy érdek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus okozta gazdasági bizonytalanság miatt rengeteg ember munkanélkülivé vállt, ennek okán pedig megugrott azoknak a száma, akik sugar baby-ként élik a mindennapjaikat. 

„A sugar, mint cukor arra utal, hogy az élet lehet édes. Elhatározás kérdése, hogy megtaláljuk azt a partnert, akivel boldogok lehetünk, és aki ideális a számunkra. Mindenkinek van egy elképzelése, hogy hogyan szeretne élni, és az álmokat pedig érdemes valóra váltani. Ha lehet az életünk édes, miért ne olyan emberek között keresnénk társat, aki ezt tapasztalatuk révén biztosítani tudják" - olvaható a puncs.hu oldalán.

Az e fajta randizás egy mind a két fél számára előnyös "viszony". A sugar daddy-k vagy sugar mommy-k általában pénzzel, ajándékokkal illetve egyéb anyagi juttatásokkal látják el a sugar baby-ket, akik ezért cserébe minőségi időt töltenek el idősebb partnereikkel. Nem feltétlenül létesítenek szexuális együttlétet, ezt a felek maguk között döntik el.

Forrás: Shutterstock

A világjárvány ideje alatt, Ázsiában sokkal nyitottabbá tette az embereket a sugar daddyk világába, hiszen ebben a nehéz helyzetben könnyű pénzszerzési lehetőségnek bizonyul, amivel megteremthetik maguknak az anyagi biztonságot- írja a vice.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.