Hét év után válik Sofia Vergara és Joe Manganiello

Forrás: Northfoto -
színésznő házasság válás Joe Manganiello Sofia Vergara
Közösen kiadott nyilatkozatban jelentette be Sofia Vergara és Joe Manganiello, hogy a jövőben nem egy párként folytatják az életüket. 

Sofia Vergara és Joe Manganiello már jó ideje elhidegült egymástól, az elmúlt időszakot nem is töltötték együtt. Azonban kellett egy kis idő arra, hogy kiálljanak a sajtó elé és hivatalosan is bejelentsék, hogy hét év után külön utakon folytatják tovább.

A két színész 2014-ben találkozott, 6 hónappal később el is jegyezték egymást. 2015-ben házasodtak össze; közös gyermekük nem született, a színésznőnek az előző házasságából van egy fia.

Hét év után válik Sofia Vergara és Joe Manganiello Forrás: Northfoto

Gyakran emlegették őket Hollywood álompárjaként, az utóbbi időben azonban érezhető volt, hogy valami nincs rendben közöttük, Sofia több fotót is posztolt a közösségi oldalára, Joe egyiken sem volt látható - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.