Tovább gyűrűzik a botrány: Kevin Costner ex-felesége megint betartott a színésznek

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Kevin Costner válás költség
Kevin Costner és volt felesége semmiben nem tudnak egyszerűen megegyezni, válásuk hosszúnak és fájdalmasnak ígérkezik. Most Christine Baumgartner a jogi költségek miatt harcol.

Kevin Costner és exfeleségének válása egyre botrányosabb. A színész és az egykori táskatervező 18 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket, de sok mindenben nem tudnak megegyezni. Most Christine Baumgartner éppen azt szeretné elérni, hogy ne kelljen fizetnie a jogi költségeket.

A hónap elején a színészt 200.000 dollár ügyvédi díj és 100.000 dollár perköltség megfizetésére kötelezték, és azt szeretné, ha ennek harmadát az egykori felesége állná, de a nő erre nem hajlandó. A beadványok szerint Baumgartner azzal érvelt, hogy Costnernek nem kellett volna ilyen magas jogi költségeket fizetnie, ha nem nyújtott volna be további kérelmeket annak érdekében, hogy a nő mihamarabb elhagyja az egykori közös otthonukat.

Kevin Costner és Christine Baumgartner Forrás: AFP/Valerie Macon

A házassági szerződésük értelmében ugyanis a nőnek 30 napja volt kiköltözni, ennek azonban nem tett eleget, előbb ugyanis pénzügyi tervet szeretett volna készíteni, hogy a jövőben is anyagi biztonságban érezze magát. Erre válaszul a színész több indítványt is benyújtott, hogy július végéig kiköltöztesse a nőt, volt felesége pedig úgy gondolja, hogy ezért emelkedtek meg a jogi költségek.

Costner addigra állítólag már 1,2 millió dollárt adott volt feleségének, de hajlandó lett volna 30 ezer dollárt fizetni havonta azért, hogy Christine felesége házat bérelhessen, plusz 10 ezer dollárt a költözés költségeire. A friss hírek szerint Baumgartner ennek ellenére kiköltözésekor kifosztotta a színész birtokát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.