Christine Baumgartner Kevin Costner válás válóper költözés
Bár a házassági szerződésük egyértelműen kimondja, hogy válás esetén Costner feleségének költöznie kell, Christine Baumgartner nem pakol ki a közös otthonból.

A TMZ megszerezte azokat a hivatalos dokumentumokat, amikben Kevin Costner azt állítja, hogy bár a házassági szerződésük szerint a feleségének 30 napja volt a költözésre, még mindig nem hagyta el a színész tualjodnában lévő házat. Costner azt kérte a bíróságtól, hogy kötelezzék Christine Baumgartnert a szerződés betartására. A színész azt gondolja, hogy a nő így akar tőle több pénzt kicsikarni.

Kevin Costner és Christine Baumgartner 2022 márciusában, még boldogan Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Úgy tűnik, Costner nagyon meg akar szabadulni a feleségétől, ugyanis több pézt adott neki, mint ami a házassági szerződésükben szerepel, és arra is hajlandó lenne, hogy havonta 30 ezer dollárral beszálljon a felesége albérletébe. Sőt, 10 ezer dollárt a költözés költségeiből is átvállalna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.