Eleazar Rodríguez Hernández ruha Barbie édesapa
Eleazar Rodríguez Hernández büszke édesapa, aki örömmel tett eleget kislánya kérésének azzal, hogy rózsaszín ruhában kísérte őt el a Barbie című film vetítésére a moziba. 

Eleazar Rodríguez Hernández kislánya alig várta, hogy végre megérkezzen a mozikba a Barbie című film, amiről Margot Robbie korábban azt nyilatkozta, hogy a film mindenkinek szól, gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Eleazar büszkén mesélte, hogy mikor kislánya megkérte, hogy vigye el az eseményre, megkérte őt, hogy ő is viseljen rószaszínt.

"Apa, vegyél fel te is rószaszínt vagy talán szégyellős vagy?" - szegezte a kérdést az apukájának a kislány.

Eleazar egy percig sem habozott, rózsaszín felsőben és tütüben, valamint cowboy kalapban és csizmában kísérte el gyermekét a moziba. Büszke apukaként elmondta, hogy bármit megtenne a kislányáért és azért, hogy mosolyt csaljon az arcára - írja a Mirror.

A küldetés sikeres volt, az öltözék nemcsak a kislány tetszését nyerte el, az apa-lánya párosról készült fotók bejárták az internetet, rengetegen írtak kommentet az édesapának.

"Fantasztikus apa, aki mindent megtesz a lányaért" - írta valaki.

"Ezek azok a pillanatok azok, amikre a lánya a leginkább emlékezni fog! Tudom, mert a szívemben hordozom mindent, amit apukám gyermekkoromban tett értem, hogy boldoggá tegyen" - írta más.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.