Eva Mendes szigorú édesanya: komoly szabályokhoz kell alkalmazkodniuk a gyerekeinek

Ryan Gosling Eva Mendes szabály internet Instagram
Instagram posztban árulta el Eva Mendes, hogy nem engedi, hogy Ryan Goslinggal közös gyermekei, a nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada használják az internetet. A színésznő azt is kifejtette, hogy miért hozta meg ezeket a szigorú szabályokat. 

Mendes a videójában testbeszéddel is mutatja, hogy miként reagál arra, ha lányai netezni szeretnének. Azt is elmondta, szerinte nem elég idősek ahhoz, hogy a világhálón szörföljenek, és egy követői kérdésre azt válaszolta, hogy még nem is tudja, mikortól találja majd őket annak.

A nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada természetesen használhatják az iPad-et, az édesanyjuk által letöltött filmeket nézhetik rajta.

Mendessel nagyon sok szülő egyetért, mások azonban túlságosan szigorúnak vélik a szabályait, mondván, hogy az internet korszakában élünk.

Eva Mendes már korábban kifejtette, hogy nem ért egyet azokkal az anyákkal, akik a közösségi médiában mutogatják gyermekeiket. "Néha beszélek a gyerekekről, de képeket nem fogok közzétenni a mindennapjainkról. A lányok még mindig kicsik, egyszerűen nem tudják, mit jelent posztolni a közösségi médiába, és azt sem tudják eldönteni, hogy akarnak-e szerepelni. Nem fogok egyetlen képet sem feltölteni, amíg nem lesznek elég idősek ahhoz, hogy hozzájáruljanak ehhez" - fejtette ki, amiről bővebben itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.