Megdöbbentette rajongóit valós korával az influenszer: mindenki azt hitte, a 20-as éveiben jár

kor influenszer Anna Mae Groves ránc titka
Meglepte rajongóit egy nő azzal, hogy elárulta, nem a 20-as éveiben jár, ahogy azt sokan hitték. Azért gondolták fiatalnak, mert egyáltalán nincsenek ráncok az arcát, ezt azonban bőrápolási szokásainak köszönheti.

Megdöbbentette rajongóit Anna Mae Groves influenszer, amikor elárulta, nem a 20-as éveiben jár, ahogy azt sokan hitték, hanem már 48 éves. Miután fény derült valós korára, a követői mind azért kezdtek el könyörögni neki, hogy árulja el fiatalos megjelenésének a titkát. Anna pedig úgy döntött, megmutatja egy videóban, hogyan ápolja a bőrét annak érdekében, hogy sokáig megőrizze még ezt a megtévesztő kinézetet.

Az esti rutinjába vezette be az embereket, amely dupla tisztítással indul, ami különösen fontos akkor, ha sminket is viselünk. Először tehát olajos arctisztítót használ, ezután pedig egy habzót, hogy minden szennyezéstől és sminkmaradéktól megszabaduljon. Ezután Anna egy retinolos terméket használ, amellyel kapcsolatban arra is figyelmezteti a rajongóit, hogy mindenképpen kenjenek a nyakukra is. Ez az A-vitamin származék a ráncok kialakulását gátolja. A nő ezután szemkörnyékápolóval folytatja a rutinját, majd hidratálóval zárja.

Anna még egy hasznos trükköt is megosztott követőivel, ez pedig a csuklópántok használata arcmosás közben: ezek megakadályozzák, hogy a koszos víz végigcsurogjon a könyökünkön, majd a padlóra csepegjen - írja az Express.

Ezek a legnagyobb hibák, amiket elkövethetünk a bőrápolás során

Hiába igyekszünk kialakítani a tökéletes bőrápolási rutint, elkövethetünk közben olyan hibákat, amikkel tönkretesszük az erőfeszítéseinket. Íme, a legnagyobb baklövések, amiket mindenképpen el kell kerülnünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.