Hamilton után híres rapperrel randizik Shakira: ő az

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term -
Shakira Lewis Hamilton randi rapper Jimmy Butler
Shakirát a válása óta már több ismert férfival összehozták. Külföldi lapok arról írtak, hogy összejött Jimmy Butler kosarassal, majd Lewis Hamilton Forma-1-es világbajnokkal látták. A jelek szerint most új férfi tűnt fel a láthatáron. 

Júniusban írtunk arról, hogy együtt látták Shakirát és Lewis Hamiltont. Akkor Barcelonában fotózták le őket, de állítólag később Ibizán is talákozgattak titokban. Most a Daily Mail arról számolt be, hogy az énekesnő a Hamiltonnal való románcát is maga mögött hagyta, és új kiszeletje van, aki nem más, mint az ismert rapper, Drake. A portál úgy tudja, hogy Shakira és Drake szinte egyszerre, pár perc különbséggel távoztak egy Los Angeles-i partyról.

Shakira újabban Drake-kel randizik Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term

Nem biztos, hogy az énekesnő jól dönött, Drake-ről ugyanis az a hír járja, hogy botrányosan rossz az ágyban. Nagyon önző, folyton tükör előtt akar szexelni, hogy lássa magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.