Újra együtt látták Shakirát és Lewis Hamiltont - lehet, hogy az énekesnő újra szerelmes?

Shakira Lewis Hamilton énekesnő
Az utóbbi időben többször látták együtt Shakirát az F1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal. Első alkalommal Miamiban, csónakázás közben kapták őket lencsevégre, ezúttal pedig Barcelonában fotózták le őket, egy vacsorán. 

Baráti társasággal vacsorázott együtt Shakira és az F1-es pilóta, Lewis Hamilton. Azt ünnelték, hogy az utóbbi végre dobogóra állhatott a spanyol futamon, ahol második helyen végzett. Az énekesnő végig szurkolt neki, így még nagyobb lehetett az öröm a dobogós hely miatt.

A vacsorán készült felvételek egyikén a hétszeres világbajnok Shakira dereka köré fonta a karját és mosolyog, ami beindította a rajongói fantáziát (is). Annál is inkább, mert múlt hét elején Hamilton azzal viccelődott, hogy találnia kell egy "latina" barátnőt...

Az énekesnőt Piquével történt szakítása óta több férfival is összeboronálták. Múlt hónapban Tom Cruise is bepróbálkozott nála, ám Shakira köszönte szépen, de nem kért a színészből... - írja a Page Six.

A találkozás ott is az F1-hez volt köthető, így még inkább gyanús, hogy a sztárnak köze lehet a Mercedes pilótájához.

Tom Cruise és Shakira az F1 Miami Nagydíján Forrás: AFP/Chandan Khanna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.