Heti horoszkóp 2023. augusztus 21-27.: Nagyon sok változást és izgalmat tartogat a hét

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Ezen a héten igencsak sok változás lesz az égen. A Nap belép a Szűzbe, majd a Mars lép ki ugyanebből a jegyből. Kemény bolygószembenállások is lesznek, ugyanakkor csodálatosan pozitív és kedvező fényszögekkel is támogatnak bennünket a bolygók. Eseménydúsnak ígérkezik a horoszkóp szerint az utolsó augusztusi hét.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Hamarosan búcsúzik az augusztus. Ez a hét rendkívül mozgalmasnak ígérkezik: a Nap szerdán, bolygód, a Mars vasárnap vált jegyet. Kedden két, vasárnap egy kellemetlen fényszög lesz az égen. Kedden, csütörtökön és szombaton egy, pénteken két szuper fényszög támogat neked, vagyis meglesz az egyensúly a kihívások és a megoldások között. Ez megnyugtató szó szerint és átvitt értelemben is.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Jó hír a számodra, hogy szerdán a Nap belép a nyugodt Szűzbe, pénteken a Mars és a Plútó a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Akkor is jó hírek ezek, ha kedden és szerdán igencsak próbára teszik a bolygók a türelmedet. Az égi folyamatok szerint olyan emberekkel lesz dolgod, akik nem akarnak engedni a saját nézeteikből. Hétvégén ezt ki kell pihenned. Válassz sportos programot!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Nem ez lesz a kedvenc heted. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek egyre sürgetőbben teszik fel a kérdést, így akarsz-e élni, illetve meddig hagyod, hogy a munkád elvegyen a családtól. Kedden és vasárnap egy-egy bolygószembenállás hatására változtatásra szánod el magad. Fontos, hogy ne hamarkodj el semmit! Hétvégén beszélj a terveidről valakivel!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Majdnem képtelenségnek tűnik ezen a héten, hogy vitamentesen kommunikálj. Folyton olyan helyzetekbe futsz bele, melyek nézeteltéréshez vezetnek. A kedd és a vasárnap látszik a legkritikusabbnak, de a többi napon is fogalmazz óvatosan! És ne ess pánikba, ha félre megy az infó! Lesz időd és lehetőséged korrigálni. Hétvégén élj magánéletet, és keresd jó emberek társaságát!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Szerdán a Nap kilép az Oroszlánból, amelynek hatására eshet az energiaszinted, és elszomoríthat, hogy mindjárt vége a nyárnak. Gyászolás helyett élvezd még, amit az augusztus tartogat! Egy pénteki szuper fényszög szerint itt az ideje új kalkulációt, költségvetést készítened az év hátralevő részére. Erre a hétvége is alkalmas. Szóval nem kell kapkodnod.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Nem lesz okod a panaszra ezen a héten. Szerdán a Nap belép a Szűzbe, és elindul a te hónapod. Pénteken és szombaton szuper fényszögek a malmodra hajtják a vizet, vagyis minden a vágyaid szerint alakul. Ugyanakkor számítanod kell rá, hogy nem ért mindenki egyet veled. Különösen kedden és vasárnap. Naivitás lenne az ilyen elvárás. Azokkal foglalkozz, akik közel állnak hozzád!

A több csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.