Királyi csúcstalálkozót tart Károly: Vilmosnak és Katalinnak fontos szerepet szán a jövőben

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
Nemzetközösség Károly Kamilla uralkodás
Károly király csúcstalálkozót tart, hogy meghatározza a monarchia jövőbeli irányát.

Károly király csúcstalálkozóra hívta össze a család tagjait, amelyet Balmoralban tartanak meg egy a palotához közel álló forrás információja szerint. A fő célja, hogy meghatározza a monarchia jövőbeli irányát és kiossza a feladatokat, amiket ő, Kamilla, Katalin és Vilmos el fognak látni. Terveinek központi eleme az lesz, hogy Vilmos és Katalin „sztárságát" használja a Nemzetközösség összefogására.

III. Károly király összehívja a családját Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

"Őfelsége nagyon világos. A Nemzetközösségnek kell uralkodása középpontjában állnia" - mondta a királyhoz közel álló forrás. Hozzátette, Károly célja az, hogy biztosítsa a szervezet szilárdságát - írja a Mirror.

Árulkodó gesztusok: kiderült, Károly király vagy Vilmos herceg a romantikusabb férfi

Egy testbeszéd-szakértő összehasonlította, hogy Károly király vagy Vilmos herceg a romantikusabb. Judi James azt állítja, a látszat csal, de az apró jelekből kiderül az igazság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.