Napi horoszkóp 2023. augusztus 24.: az Ikreket meglepetés éri, az Oroszlán új fordulat előtt áll

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A Nyilas túlzásokba eshet csütörtökön, a Bak hallgasson a megérzéseire, a belső hangra. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Csütörtökön belefutsz egy kis félreértésbe, vagy vitába. Arra nagyon vigyázz, hogy szavaiddal nehogy olajat önts egy amúgy is épp fellángoló tűzbe. Egy hirtelen kipattant veszekedés ugyanis most olyan mély sebeket okoz, amelyek indokolatlanul nagyok lesznek az eredeti probléma méretéhez képest.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Nem örülsz neki, de lehet, hogy le kell mondanod egy olyan programról, vagy találkozóról, amelyre már nagyon készültél, mivel a nap közbeni teendőid mindezt nem engedik meg. Ne szomorkodj emiatt, még te sem vagy képes egyszerre két helyen helyt állni, majd bepótolod máskor!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Csütörtökön valaki nagy meglepetést okoz neked azzal, hogy egy olyan tulajdonsága kerül előtérbe, amelyről eddig nem tudtál, vagy olyan szerepben tűnik fel, amit nem is képzeltél volna róla. Lehet, hogy emiatt az érdeklődésed erősebb lesz az irányába és közelebb is kerültök egymáshoz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Ma az otthonoddal kapcsolatban történhet változás, amely hatással lehet a te mindennapjaidra, érintve akár a pénzügyi helyzetedre is. Ne feledd, hogy minden változás egyben egy lehetőség is, melyet érdemes okosan használni a magad és a környezeted hasznára.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Csütörtökön hirtelen, szinte a semmiből új fordulatot vehetnek az ügyek. Váratlan helyzetbe keveredhetsz, ami lehet egy esemény, egy találkozás, vagy egy hír következménye és előfordulhat, hogy rögtönöznöd kell. Szerencsére ma igen jól forog az agyad.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma ne érezz bűntudatot, ha nem nagyon lesz kedved elvégezni néhány rutinfeladatot, vagy háztartási munkát. Inkább gondolkodj el azon, hogy vajon összedől-e a világ, ha későbbre hagyod, vagy netán ez egyszer elhagyod a házimunkák egy részét. Egyébként úgyis mindig lelkiismeretesen megcsinálod.

A többi csillagjegy horoszkópját itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.