Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei még nyaralnak: gyönyörű kastélyban töltik a szünidő utolsó napjait

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
királyi család Balmoral Lajos György
György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még a nyáriszünetet élvezik: a kedvenc családi birtokukon kapcsolódnak ki. 

A királyi család minden évben a skóciai Balmoralba vonul vissza, hogy kicsit elbújjanak a nyilvánosság elől, és pihenhessenek. Ez az év sem kivétel. A 10 éves György herceget, a nyolc éves Sarolta hercegnőt és az ötéves Lajos herceget a hét elején vitte a birtokra a walesi herceg és hercegné, hogy csatlakozzanak Károly királyhoz.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő a gyermekeikkel, György herceggel (b), Lajos herceggel (k) és Sarolta hercegnővel Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A családnak II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi halála óta ez az első látogatása Balmoralban, ami meglehetősen szomorúvá teheti az idei nyaralást.

Erzsébet királynő kedvenc kastélyában hunyt el: pillanatok Balmoral kastélyából

II. Erzsébet királynő 96 évesen hunyt el Skóciában, a Balmoral kastélyában. Ez volt a királynő kevenc rezidenciája, ahol sok szép emléket gyűjtött. Íme, a királynő boldog pillanatai a birtokon.

Balmoral számos tevékenységet kínál, amikkel a királyi család lefoglalhatja magát az ott tartózkodásuk alatt. Sokat sétálnak, piknikeznek, sütögetnek és sok kutya is ad bőven feladatot. A környezet sem utolsó: a birtok 52 000 hektáron terül el, és olyan gyönyörű, amilyen csak a skót táj lehet

Balmoral kastélya Forrás: Hemis via AFP/GERAULT Gregory / hemis.fr/Gerault Gregory

Katalin korábban már beszélt arról, hogy legkisebb gyereke, Lajos herceg imád játszani a kastélyban - írja az Express. A kisfiú azt is megkérdezte szüleitől, hogy a balmorali családi kiruccanások folytatódhatnak-e azután, hogy a királynő már nincs köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.