Erzsébet királynő kedvenc kastélyában hunyt el: pillanatok Balmoral kastélyából

Forrás: AFP/-
Forrás: AFP/- -
II. Erzsébet halála Balmoral II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő 96 évesen hunyt el Skóciában, a Balmoral kastélyában. Ez volt a királynő kevenc rezidenciája. 

II. Erzsébet királynő 96 évesen távozott az élők sorából, Skóciában, Balmoralban érte a halál. Ezt a birtokot még Viktória királynő és házastársa, Albert herceg vásárolta, és mindmáig ez a királyi család kedvenc nyári rezidenciája. A kastélyt körülvevő terület generációról generációra szállva fokozatosan gyarapodott és jelenleg több mint 260 négyzetkilométer. Az ingatlan gyermekkora óta menedéket jelentett a királynő számára, élvezte a hatalmas tereket, hogy nincs forgalom, nincs zaj, csak a gyönyörű birtok, ahol szabadon barangolhat. Íme, néhány fotó a Balmoral kastélyában zajlott eseményekről.

A képre kattintva galéria nyílik!

Sok szép emléket gyűjtöttek Balmoral kastélyábanForrás: AFP/-http://www.life.hu/eletmod/galeria/20220909-erzsebet-kiralyno-kedvenc-kastelyaban-hunyt-el-pillanatok-balmoral-kastelyabol.htmlmiddleon52634134

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.