Szakított Al Pacino és a 29 éves partnere, Noor Alfallah: közös gyermekük csak három hónapos

Forrás: AFP/Northfoto -
kisfiú Noor Alfallah felügyeleti jog Al Pacino szakítás
Júniusban érkezett a hír, miszerint Al Pacino 83 éves korában negyedszerre is édesapa lett. A Roman névre keresztelt kisfiú édesanyja Noor Alfallah, aki 29 éves. Három hónappal az örömhír bejelentése után úgy tűnik, a tündérmese véget ért, a pár külön utakon folytatja tovább.

A legfrissebb információk szerint Alfallah szerdán kérvényt nyújtott be, hogy egyedül gyakorolhassa a háromhónapos gyerek szülői felügyeletét.

Annak ellenére, hogy Alfallah kizárólagos felügyeleti jogot kért a dokumentumból kiderült, hogy kérelmezte, hogy az apa méltányos látogatási jogot kapjon, vagyis hogy kettesben is tölthessen időt a gyerekkel, felügyelet nélkül - írja a Daily Mail.

A hírportál szerint Alfallah azt mondta a bíróságnak, hogy hajlandó biztosítani Roman közös felügyeleti jogát, ez beleszólást adna a színésznek a fontosabb döntésekbe, például fia iskoláztatását, vallási nevelését és orvosi ellátását illetően.

Három hónappal közös gyermekük születése után különválik Al Pacino és a 29 éves partnere, Noor Alfallah Forrás: AFP/Northfoto

Alfallah továbbá kérelmezte, hogy Pacino fizesse a jogi költségeket és minden egyéb bírósági díjat. Mellékelte az aláírt önkéntes szülői nyilatkozat másolatát is, ami bizonyítja, hogy a színész a kisfiú biológiai apja.

A történtek ellenére Al Pacino képviselője cáfolta a hírt, miszerint szakított volna a pár.

"Al és Noor sikeresen együttműködtek, és kölcsönösen megállapodtak a gyermekükkel kapcsolatban. Továbbra is együtt vannak"

– árulta el az ET-nek a sajtós. A kérdésre, hogy miért döntött úgy Alfallah, hogy felügyeleti jogot kérvényezzen a következő választ adta: "Ezt Noortól kell megkérdezni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.