Royal Caribbean International hajó albérlet távmunka
Egy floridai IT-szakember, aki távmunkában dolgozik, az év nagy részében, pontosabban 10 hónapot egy óceánjáró hajón éli a mindennapjait. Állítása szerint ez sokkal jobban megéri neki, mintha albérletben élne.

Ryan Gutridge IT-szakember távmunkában dolgozik, így megengedheti magának, hogy a világ bármelyik pontján végezze el a feladatait. A férfi a koronavírus-járvány idején próbálta ki először, hogy milyen a Royal Caribbean International hajóiról dolgozni, és két négynapos utazással a háta mögött úgy döntött, hogy hosszabb időre is egy óceánjáróra költözik.

Albérlet helyett egy óceánjárón tölti az év nagy részét a férfi: több pénzt megspórol, mint gondolnád Forrás: Royal Caribbean International Press Center

"Egy felhőmegoldásokat kínáló informatikai cégnél vagyok, és 2012-ben kezdtem el otthonról dolgozni. A világjárvány miatt a csapatom többi tagja is így tett, így bárhonnan hozzáférhettem a szükséges adatokhoz"

– nyilatkozta a férfi, aki elmondta, hogy valóban nem olcsó egy ilyen hajóra a jegy, viszont kiszámolta, hogyha az év 10 hónapját egy hajón tölti, akkor a jegy mellé járó ingyenes szolgáltatások miatt kevesebb pénzt költ, mintha albérletben lakna.

A férfi a spórolás mellett minőségi javulást is tapasztalt a mindennapjait illetően: a karibi szigetvilág felfedezése mellett a szociális élete is pozitív irányba változott - írja a ladbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.