Kísérletben vettek részt az ikrek: egyiküket felismerhetetlenné tette a napozás és a dohányzás - Fotó

Forrás: Shutterstock -
napozás tanulmány egypetéjű ikrek dohányzás
Az Egyesült Államokban élő ikrek, Susan és Jeanne egy tanulmányban vettek részt 2009-ben. Az akkor 61 éves ikerpár nagyon eltérő életmódot folytatott, ami a megjelenésükön is látszott. A kutatás során meglepő dolgok derültek ki.

Az egypetéjű ikrek körül Jeanne kerülte a cigarettát, soha nem dohányzott és a bőrére is nagyon odafigyelt, ha a napon tartózkodott magas fényvédővel, kalappal védte magát. Ezzel szemben nővére Susan egész életében a dohányzás rabja volt és imádta a napot, amikor csak tehetette, kifeküdt napozni, hogy minél barnább legyen. Ennek az elmúlt években meg is lett az eredménye, arca ráncos és foltos lett.

A dohányzás és a napozás felismerhetetlenné tette az egypetéjű ikreket: az egyikük tíz évvel idősebbnek néz ki Forrás: Shutterstock

A tanulmány során a kutatók arra jutottak, hogy az eltérő életmód és szokások miatt Susan több mint 10 évvel idősebbnek néz ki mint a húga. Ha egymásra néznek, az ikrek is látják a különbséget - írja a Daily Star. Ide kattinva megtekintheted a róluk készült fotót.

A kutatók szerint a dohányzás és a napozás miatt olyan változások mentek végbe Susan bőrén, ami miatt alig hihető az a tény, hogy egypetéjű ikrek lennének testvérével.

A kutatás eredményét a Redditen is közzétették, a felhasználók teljesen ledöbbentek az eredmény láttán.

"Régebben dolgoztam egy olyan nővel, aki igazi napimádó volt, állandóan napozott. Azt hittem, az 50-es éveiben jár, de kiderült, hogy 35"

- írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.