Szologhjan Edgar TV2 Sztárban Sztár leszek! kisbaba
Az örmény származású Szologhjan Edgar hamarosan apa lesz. A fiatal énekes a Sztárban sztár leszek! válogatóján tűnt fel, ő volt az, akitől Tóth Gabi is teljesen elalélt, a mentorok pedig majdnem összeverekedtek érte.

Edgart a Bors kérdezte arról, reménykedhetnek-e még a szingli hölgyek. Az énekes határozott választ adott: a szíve foglalt, komoly párkapcsolatban él. Nem veszi rossz néven, ha valakinek szimpatikus, de az "olyan" üzeneteket figyelmen kívül hagyja. Edgar azt is elárulta, hogy hamarosan apai örömök elé néz.

Szologhjan Edgar hamarosan apa lesz Forrás: TV2

"Lesz egy kisbabánk! Pont tegnap volt gender reveal party. Kislány! Ez biztosan egy második szerelem lesz" - mondta boldogan az énekes. Hozzátette, tudja, hogy nem lesz egyszerű összeegyeztetni a karriert a családdal, de minden tőle telhetőt megtesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.