Brooke Shields lánya, Grier Henchy édesanyja 22 évvel ezelőtti ruhájában pózolt - Fotó

Badgley Mischka Brooke Shields ruha vintage Grier Henchy
Brooke Shields 2001-ben viselte azt az aranyszínű, csillogó ruhát, melyben most lánya, Grier Henchy jelent meg egy rendezvényen.

Shields és Chris Henchy 17 éves lánya nem félt édesanyja régi ruhájába bújni: azt a vintage Badgley Mischka ruhát viselte egy neves borászat rendezvényén New Yorkban, melyet édesanyja viselt 2001-ben a Chicago Theatre-ben. Grier abban is követte édesanyját, hogy nem viselt ékszert az estélyihez.

A színésznő megosztotta büszkeségét a közösségi oldalán, és a közben a másik lányáról is mutatott képet. Így kommentálta a fotókat: "Két legkedvesebb pillanatom a közelmúltból... 22 év különbséggel. Grier az én Badgley Mischka ruhámat viselte 2001-ből. Rowan pedig (Shields másik lánya - a szerk.) a Golden Globe-on viselt ruhámat vette fel a szalagavatójára. Ez nagyon menő!"

Brooke Shields nemrégiben arról vallott egy interjúban, hogy nagyobbik lánya, Rowan születése után súlyos depresszióval küzdött, a gyermek hosszú ideig idegennek tűnt számára. A színésznő teljesen összeomlott, a halál gondolata is fogalkoztatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.